Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Ymens Teamnet livrează companiilor mici și mijlocii soluții de business într-o infrastructură cloud scalabilă, flexibilă și securizată

Ymens Teamnet livrează companiilor mici și mijlocii soluții de business într-o infrastructură cloud scalabilă, flexibilă și securizată
29.11.2012

Ymens Teamnet, compania românească de cloud a anunţat astăzi că va folosi infrastructura IBM SmartCloud prin intermediul IBM Managed Data Center din București pentru a oferi servicii companiilor mici și mijlocii (IMM-uri) la cele mai înalte standarde.

O platformă de tehnologie accesibilă, serviciile de cloud ale Ymens Teamnet au fost dezvoltate în funcție de cerințele de business locale și oferă multiple funcționalități disponibile în mod tradițional numai în cadrul marilor corporații. Într-un efort de a construi oferta de servicii cloud pe baza unei infrastructuri IT robuste, Ymens a selectat Infrastructure-as-a-Service (IaaS) a IBM, care oferă disponibilitatea serviciului în orice moment, de oriunde, odată cu standarde premium de securitate de la Centrul de Date operat de IBM in România.

Prin selectarea serviciului IBM SmartCloud IaaS, Ymens va putea să ofere clienților mici și mijlocii Software-as-a-Service (SaaS), asigurând disponibilitate la cerere și o calitate a serviciilor superioară. Serverele on-demand virtuale, de stocare și de resurse de back-up ale IBM vor permite Ymens să reducă timpul de livrare și să extindă rapid prezența pe piața din România.

„Ymens Teamnet îşi propune să furnizeze cea mai inovativă tehnologie cloud pentru companiile mici și mijlocii din România”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet. „Datorită acestei colaborări putem oferi clienților noștri accesul la o infrastructură dezvoltată la cele mai înalte standarde de securitate și performanță și aplicații care pot fi accesate de oriunde și oricând. Suntem siguri că am găsit în IBM cel mai potrivit partener cu care Ymens Teamnet poate introduce şi consolida tehnologia cloud pe piaţa din România.”

Soluția de cloud IBM va ajuta Ymens să prezică și să gestioneze mai eficient costul operațiunilor IT permițând companiei să implementeze ușor modificări ce presupun investiții IT. Soluția va permite viitoare extinderi și optimizări, fără a afecta nucleul de business Ymens. Asigurarea continuității operațiunilor IT și a proceselor de business aferente va fi realizată atât prin adăugarea unui nivel de redundanță la nivelul sistemelor IT, cât și prin asigurarea unui mediu de operare stabil, sigur și eficient.

Din 2010, IBM România operează cel mai modern Centru de Date din sud-estul Europei. Având la bază aceste facilități de stocare, compania este capabilă să ofere o infrastructură IT ce include servicii hardware cu capacități de procesare performante, stocare la cerere, back-up pe hard-disk și bandă, virtualizare, sisteme de operare, servicii de securitate, monitorizare și management al acestei infrastructuri.

Despre serviciile IBM de Cloud Computing

IBM a ajutat numeroși clienți să adopte modele de cloud și să gestioneze milioane de tranzacții cloud în fiecare zi. Prin intermediul serviciilor de cloud, IBM ajută clienții să regândească infrastructura IT și să reinventeze conceptul de business. IBM ajută clienți din domeniul bancar, comunicații, asistență medicală și organizații guvernamentale pentru a construi propriile sisteme de cloud sau pentru a beneficia în siguranță de servicii business și infrastructură cloud. IBM este unic în reunirea tehnologiilor cloud cheie, cunoștințe avansate ale proceselor, un portofoliu larg de soluții cloud și o rețea globală de centre de livrare.  Pentru informații suplimentare despre ofertele de cloud ale IBM, vă rugăm accesați  linkul.

Pentru mai multe informații despre IBM, vă rugăm accesați: www.ibm.com/ro.

Pentru mai multe informatii despre IBM Managed Data Center, vă rugăm accesati linkul http://www-05.ibm.com/ro/managed_data_center/.