Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Ymens lansează soluţia Ymens Credit Report în parteneriat cu Creditreform

Ymens lansează soluţia Ymens Credit Report în parteneriat cu Creditreform
04.02.2016

Ymens, primul broker de cloud din România, anunţă lansarea Ymens Credit Report, o soluţie care oferă companiilor din România o vizibilitate completă asupra bonităţii financiare şi solvabilităţii partenerilor de business existenţi şi potenţiali, bazată pe experienţa solidă a Creditreform, unul dintre cei mai importanţi furnizori de rapoarte şi informaţii financiare de pe plan local.

Soluţia Ymens Credit Report adresează un segment de piaţă în creştere în ultimii ani, pe fondul contextului economic în continuare instabil. Astfel, tot mai multe companii din România integrează rapoartele de bonitate şi solvabilitate financiară în procesul decizional, pentru a asigura o colaborare optimă cu partenerii de afaceri şi a evita incidente de plată ca urmare a insolvenţelor sau a situaţiilor de incapacitate de plată. România înregistrează în continuare un volum ridicat de insolvenţe, cu peste două companii care îşi încheie activitatea la fiecare companie nou înregistrată, conform datelor publicate de către Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. Mai mult, deşi comportamentul de plată al companiilor s-a îmbunătăţit în 2015, în contextul unei scăderi cu 24% a numărului incidentelor de plată, valoarea medie a unui astfel de incident a atins un nou vârf de 113.000 de lei, conform datelor transmise publicităţii de BNR (Centrala Incidenţelor de Plăţi).

“Parteneriatele de business sunt esenţiale pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei. În acest context, evaluarea corectă a partenerilor şi stabilirea unei relaţii solide şi de încredere pe termen lung reprezintă una dintre principalele priorităţi ale companiilor. Prin soluţia Ymens Credit Report, ne propunem să oferim clienţilor noştri o imagine de ansamblu asupra organizaţiilor cu care colaborează, pentru un nivel mai ridicat de predictibilitate a afacerii, şi informaţii financiare în timp real care să accelereze procesul decizional şi să eficientizeze operaţiunile. De asemenea, colaborarea cu Creditreform contribuie la consolidarea strategiei Ymens de a oferi un portofoliu extins de soluţii de business în cloud personalizate, pentru a răspunde necesităţilor segmentelor Enterprise şi IMM, a declarat Alina Georgescu, Director de Vânzări în cadrul Ymens.

Soluţia Ymens Credit Report oferă clienţilor Ymens acces la cea mai cuprinzătoare bază de informaţii financiare care include peste 700.000 de companii din România. Astfel, companiile pot solicita analize detaliate realizate de specialişti financiari cu experienţă şi expertiză vaste, având posibilitatea să evalueze bonitatea şi comportamentul de plată al partenerilor de business în baza a peste 60 de indicatori economici precum vechimea companiei pe piaţă, domeniul de activitate, dimensiunea companiei şi dinamica rezultatelor financiare, lichiditatea sau răspunderea pe care o au acţionarii faţă de companie.

“În era digitalizării, parteneriatul unei companii puternic tradiţionaliste, cum este Creditreform, cu o companie vizionară şi cu experienţă demonstrată precum Ymens, conduce la o sinergie unică, prin care o soluţie consacrată de evaluare financiară este pusă la dispoziţia companiilor din România într-un mod simplu şi accesibil. Soluţia pentru afaceri oferă informaţii relevante şi actualizate, în timp real, sprijinind managerii să eficientizeze procesul de control al riscurilor asociate partenerilor şi să-şi optimizeze business-ul”, a declarat Alexandra Miu, Managing Partner Creditreform România.

Ymens Credit Report poate fi integrată cu celelalte soluţii existente în platforma companiei, cum ar fi Ymens CRM, oferind utilizatorilor din platformă informaţii esentiale despre clienţi şi parteneri, în vederea asistării în procesul de stabilire a deciziilor strategice.