Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Workshop Ymens CRM

Workshop Ymens CRM
16.10.2014

Ymens organizează, în data de 23.10.2014, un workshop interactiv dedicat soluţiei Ymens CRM, soluţie de eficientizare a managementului relaţiilor cu clienţii. Aceasta are la bază funcţionalităţile Microsoft Dynamics CRM.

În cadrul acestui workshop, participanţii vor descoperi beneficiile oferite de utilizarea unei soluţii de CRM în cloud, prin armonizarea şi eficientizarea proceselor de vanzari, marketing şi relaţia cu clienţii.

Beneficii participare


În urma experienţei acumulate de Ymens cu clienţii din portofoliu, am ajuns să cunoaştem foarte bine provocările cu care se confruntă managerii români. Din acest motiv, ne-am propus să le prezentăm decidenţilor din mediul de business nu doar o tehnologie performantă, ci şi soluţii concrete pe care se pot baza în activitatea zilnică a companiei.

În cadrul workshop-ului vom prezenta modul în care relaţiile cu clienţii se pot transforma în parteneriate pe termen lung cu ajutorul unui CRM performant şi cum cei care aleg o soluţie de business de tip CRM pot câştiga:

  • Vizibilitate 360 asupra clienţilo

  • Creşterea vânzărilor prin înţelegerea în profunzime a nevoilor clienţilor

  • Fidelizarea clienţilor prin cunoaşterea şi accesarea rapidă a întregului istoric al relaţiei cu aceştia

  • Creşterea impactului campaniilor de marketing prin monitorizarea permanentă şi adaptarea acestora în funcţie de rezultate

 

Speakeri


Alina Georgescu – Sales Director Ymens, deţinând o expertiză de peste 10 ani în IT obţinută în poziţii cheie în managementul vânzărilor şi business development

Diana Tentis Saridachi – Business Developer Manager, deţinând peste 8 ani experienţă în consultanţă şi implementarea de Microsoft Dynamics CRM

Guest Speaker: Iulia Gradinaru – Marketing Manager, Caussade Semences

Data


23 octombrie 2014

Locaţie


Sediu Ymens Teamnet, clădirea Green Gate, str. Tudor Vladimirescu, Nr. 22, Et.7, Sector 5, Bucureşti

Dacă sunteţi interesat să obţineţi mai multe informaţii, sau dacă doriţi să vă înscrieţi la workshop-ul Ymens, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa sandra.cotescu@ymens.ro.

Întrucât numărul de locuri la workshop este limitat, înscrierile se fac până la data de 20 octombrie, ora 18:00.