Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Top 5 motive pentru care să folosești o soluție ERP în cloud

Top 5 motive pentru care să folosești o soluție ERP în cloud

Pe o piață tot mai dinamică și exigentă, IMM-urile românești își îndreaptă atenția în direcția acelor soluții care să le aducă eficiență și agilitate, în condițiile menținerii constante a costurilor sau chiar a reducerii acestora. În acest context, soluțiile de tip ERP (Planificarea Resurselor Întreprinderii) devin esențiale pentru buna conducere a afacerii. Gândită ca o soluție integrată de afaceri, o aplicație ERP susține managementul unitar și integrat al tuturor proceselor dintr-o companie.

Odată cu răspândirea tot mai largă a tehnologiei cloud și creșterea gradului de adopție și utilizare a soluțiilor de afaceri în regim SaaS (Software oferit ca serviciu), aplicațiile cloud de tip ERP se bucură de o tot mai multă vizibilitate în rândul IMM-urilor românești, datorită avantajelor specifice. Ymens, compania care oferă singura platformă cloud integrată de soluții de afaceri din România, a identificat principalele cinci motive pentru care clienții săi au ales Integrator, soluția cloud de tip ERP din platformă:

1.Informații în timp real și o perspectivă clară a afacerii Soluția Integrator oferită de Ymens aduce la îndemâna managementului unei companii acele rapoarte și situații financiare care oferă o privire de ansamblu asupra stării de sănătate a afacerii de care are nevoie directorul unei companii. Astfel, deciziile pot fi luate mai rapid iar flexibilitatea companiei pe piață crește.

2.Gestiunea integrată a tuturor proceselor interne Integrator este o soluție de tip ERP în cloud, însă păstrează toate funcționalitățile cunoscute ale soluțiilor tradiționale de management al resurselor. Întregul lanț de procese din cadrul unei companii, precum aprovizionare, ofertare, gestiunea stocurilor, relațiile cu clienții, vânzare, livrare și încasare pot fi gestionate cu ușurință într-o manieră unitară cu ajutorul Integrator. O funcțiune vitală a oricărei companii, cea financiar-contabilă, devine ușor de implementat, urmărit și evaluat prin intermediul modulelor dedicate din cadrul Integrator.

3.Costuri predictibile și reduse, prin plata unui abonament lunar Unul dintre principalele avantaje pe care cloud-ul îl aduce companiilor românești este optimizarea costurilor. IMM-urile care aleg soluția Integrator din oferta Ymens fac o schimbare de mentalitate și un pas înainte din punct de vedere tehnologic, alegând să renunțe la investiția inițială, de multe ori semnificativă în cazul aplicațiilor ERP tradiționale, pentru o soluție modernă și eficientă, utilizată în baza unui abonament lunar. Mai mult, costurile cu licențele, cu mentenanța, serverele sau up-date-uri de sistem sunt suportate de furnizor, iar clientul va achita abonamentul aferent numai acelui număr de utilizatori care accesează Integrator și îl va putea dimensiona la nevoie, conform cu evoluția afacerii sale.

 

4.Acces la soluție oricând și de oriunde IMM-urile au nevoie de flexibilitate, de rapiditate în accesarea datelor, iar managerii români înțeleg tot mai bine cât de important este să ai acces la datele companiei din orice locație și la orice oră. Soluția Integrator de la Ymens poate fi accesată cu ușurință de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Accesul are loc în mod securizat și, pentru diferite categorii de informații, clientul poate stabili și aloca roluri cu diferite grade de acces și permisiuni celorlalți utilizatori.

5.Un singur partener pentru toate soluțiile și serviciile de care ai nevoie Pentru a fructifica rezultatele utilizării unei soluții ERP, IMM-urile au deseori nevoie de mai mult decât aplicația în sine. Din interacțiunea cu clienții săi, Ymens a înțeles cât de importante sunt pentru succesul unui proiect serviciile adiacente precum cele de consultanță, training, implementare, personalizarea aplicației și suport. Totodată, în cele mai multe cazuri, clienții au nevoie și de soluții de comunicare sau colaborare, management al documentelor, CRM pentru relatia cu clientii, e-commerce etc. Ymens pune astfel la dispoziția clienților săi o platformă de soluții și de servicii capabilă să răspundă și celor mai exigente cerințe din mediul de afaceri românesc. Află mai multe despre Integrator, soluția cloud de tip ERP din platforma Ymens.