Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

De ce v-ar trebui câte-o aplicaţie software pe fiecare departament când puteţi avea unul singur pentru toate?

De ce v-ar trebui câte-o aplicaţie software pe fiecare departament când puteţi avea unul singur pentru toate?

Un business de mărime mică sau mijlocie, mai ales dacă lucrează în zona de comerţ, n-are viaţă uşoară cu atâtea aplicaţii software pentru fiecare departament în parte. Un program pe calculatorul de la depozit, unul pentru cel din magazin, altul pe laptopul managerului.

În fiecare lună, se alocă opt zile pentru realizarea procesului de aprovizionare. Un responsabil din depozit merge în magazin şi face evidenţa produselor de la raft şi necesarul, revine în depozit, actualizează gestiunea, trimite comenzi. După fiecare livrare de marfă, se pierde timp completând sute de hârtii de recepţie. Tot manual sunt introduse datele în aplicaţia de vânzare. Şi mai sunt şi etichetele de făcut.

E mult mai simplu să folosiţi o singură soluţie pentru toate. Soluţia Integrator, oferită de Ymens, oferă responsabilului de depozit posibilitatea să genereze un necesar de aprovizionare centralizat, chiar şi pentru şase magazine, printr-un singur click. Soluţia calculează necesarul în funcţie de factori precum viteza de vânzare, stocul minim şi gradul de urgenţă a aprovizionării.

Comanda se efectuează printr-un singur click. Marfa este livrată, iar responsabilul printează documentele de recepţie şi etichetele cu preţuri fără complicaţii. În loc de opt zile lunar, Integrator reduce perioada la o singură zi.