Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Colaborarea angajaţilor, mai simplă în cloud

Colaborarea angajaţilor, mai simplă în cloud

“Poţi să vii până la mine la birou cu dosarul clientului? Mersi.” Este doar un exemplu de mail trimis către colegi, atunci când trebuie să rezolvaţi ceva, dar nu aveţi tot ce vă trebuie la îndemână. Desigur, atunci când nu se strigă dintr-un capăt spre celălalt al biroului.

Când angajatul ajunge, în sfârşit, la biroul colegului, după câteva minute de căutat toate actele, i se mai cere un dosar. Se întoarce, caută din nou şi mai pierde câteva minute. Nici nu termină discuţia bine, că e chemat de şef în birou, cu alte documente, pentru a primi ultimele indicaţii pentru revizuirea lor, pentru ca, ulterior, să mai treacă o dată pe la şef pentru aprobare.

Iar când mai e nevoie de aprobări şi de la departamentele financiar, juridic sau de la marketing, traseul unui contract poate dura mai mult timp decât e nevoie. Înseamnă timp pierdut şi eficienţă scăzută. Totul ar fi mult mai uşor dacă întregul proces de comunicare între departamente s-ar face online, printr-un sistem gândit special pentru a uşura comunicarea.

Soluţia cloud Intranet, oferită de Ymens, uşurează comunicarea între angajaţi, respectiv între departamentele unei companii. Oferă un spaţiu de lucru privat şi colaborativ, care permite accesul rapid la informaţii şi trimite permanent notificări asupra obligaţiilor pe care trebuie să le îndeplinească IMM-ul.

Soluţia Intranet, prin modulul de gestiune a parcului auto, este utilă şi când vine vorba de evitarea amenzilor sau penalizărilor. De exemplu, va notifica înainte de expirarea asigurărilor auto sau înainte de datele la care trebuie plătite taxe ori impozite.