Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Cât de importantă e legislaţia pentru afacerea dumneavoastră?

Cât de importantă e legislaţia pentru afacerea dumneavoastră?

Cum vă alegeţi furnizorii? Ce format de contract folosiţi? Cum verificaţi dacă termenii sunt bine formulaţi şi ce faceţi în cazul în care clientul încalcă contractul? Lucraţi doar pentru România sau aveţi clienţi în străinătate? Cum vă adaptaţi termenii şi condiţiile la toate legile? Draftul clientului de peste graniţă este într-adevăr corect sau există posibilitatea să fiţi înşelat?

Sunt întrebări pe care şi le adresează fiecare manager care lucrează cu companii din străinătate. Uneori, aceleaşi probleme le au şi când vine vorba de clienţi din România. Fiecare afacere are propriul model de contract, iar termenii pot fi, uneori, nu foarte avantajoşi. Cum folosiţi legislaţia în favoarea dumneavoastră?

Soluţia Jurist, oferită de Ymens, rezolvă problemele legislative într-un mod elegant. Angajaţilor din departamentul Juridic le va fi mult mai uşor să consulte legislaţia românească şi pe cea a Uniunii Europene. Nu va mai fi nevoie să răscolească internetul timp de două zile pentru un model de contract decent.

Jurist oferă o bază de date actualizată constant ce include legislaţia României, actele oficiale, Constituţia, Eurolegis, toate fiind la câteva click-uri distanţă. Funcţia de căutare simplifică şi mai mult procedurile, prin opţiuni de prioritizare în funcţie de tip, număr, dată, publicaţie sau tematică. În loc de două zile, un contract poate fi gata în cinci minute.