Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal
Inapoi la solutii

Ymens eLearning

Soluţie pentru predare-învăţare online

 • Transparenţă în procesul de gestionare a cursului
 • Evaluare în timp real a progresului utilizatorilor
 • Optimizarea costurilor cu formarea profesională a angajaţilor
 • Amortizare rapidă a costurilor alocate învăţării

Ymens eLearning

Ymens eLearning îţi oferă o nouă modalitate de a privi procesul de învăţare. Bazându-se pe instrumente de instruire, testare şi autoevaluare, dezvoltare de conţinut educaţional şi având inclus un modul de colaborare online, soluţia Ymens eLearning oferă multiple avantaje oricărui tip de organizaţie. Utilizarea sistemului informatic pentru activitatea de pregătire profesională a angajaţilor aduce utilizatorilor flexibilitate în urmărirea planului de dezvoltare prin accesarea platformei oriunde şi oricând.

 

 

În cadrul platformei de eLearning sunt disponibile 24 de cursuri, ce acoperă teme precum:

 • Limbi străine - Limba engleză pentru începători A1, A2, B1, Limba engleză pentru nivel mediu B2, Limba engleză pentru avansaţi C1, C2, Limba franceză pentru începători A1, A2, Limba franceză pentru nivel mediu B1, B2
 • Abilităţi personale şi sociale - Psihologie managerială, Psihologia comunicării, Psihologie aplicată, Comportamentul în caz de cutremure, Comportamentul în caz de cutremure, Time management (Organizarea timpului), Negociere
 • Competenţe digitale - Microsoft Word 2010, Microsoft Excel 2010, Microsoft PowerPoint 2010
 • Competenţe manageriale şi tehnice - Introducere în management de proiect, Achiziţii public

Beneficii

 • Transparenţă în procesul de gestionare a cursului
 • Facilităţile soluţiei sporesc eficienţa procesului de instuire şi îl fac mult mai transparent si mai facil de gestionat. În acelaşi timp, compania beneficiază de avantajul competitiv de a deţine angajaţi specializaţi, instruiţi după standarde internaţionale.

 • Evaluare în timp real a progresului utilizatorilor
 • Livrarea informaţiei şi evaluarea instruirii se face în mod standardizat şi unitar, managerii având posibilitatea de urmări planificarea cursurilor şi de a accesa în timp real rapoarte detaliate. În acest fel, managerii de departament capătă o imagine de ansamblu asupra nivelului de instruire al angajaţilor şi asupra rezultatelor obţinute de către aceştia.

 • Optimizarea costurilor cu formarea profesională a angajaţilor
 • Cu ajutorul modulului de învăţare asincronă, recomandat instruirii la distanţă, fiecare cursant poate învăţa în ritmul său propriu. Se reduc astfel costurile de instruire obişnuită, în sala de curs, eliminându-se necesitatea scoaterii din producţie a angajaţilor, închirierea sălilor de curs, costul transportului, tipărirea materialelor educaţionale etc.

 • Amortizare rapidă a costurilor alocate învăţării
 • Beneficiile adoptării unui sistem de instruire de tip eLearning se reflectă pe o perioadă foarte lungă de timp, aceleaşi cursuri putând fi repetate, reorganizate şi refolosite pentru un număr nelimitat de angajaţi. Practic, investiţia în Ymens eLearning permite amortizarea rapidă a costurilor şi generează efecte pozitive pe termen lung.

Funcționalități Soluție

0-56-5051-100101-250251 – 500501 – 10001001 – 2000
Gestionare a conţinutului electronic*
Gestionare a proceselor de instruire*
Raportare şi monitorizare a utilizării*
Testare şi evaluare a pregătirii*
Administrare*
Acces la un modul de colaborare online
utilizatori x 5€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 3.5€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 3€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 2.5€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 2€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 1.5€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 1€/lună
= 0€/lună
Pentru a vizualiza detaliile complete, vă rugăm să utilizați varianta desktop a site-ului www.ymens.com. Vă mulțumim.

1Organizare a informaţiilor din baza de date în cadrul unor ierarhii predefinite şi configurabile de către administrator. Schimbare a structurii informaţiei, prin adăugarea, modificarea sau ştergerea de directoare, materiale educaţionale sau teste

2Planificare a cursurilor (setarea perioadei de desfăşurare, instruirea participanţilor)

3Alocarea optimă a resurselor interne în procesul de instruire prin accesarea unor statistici de utilizare a sistemului (cursuri, materiale educaţionale, teste, întrebări, cursanţi, structură organizaţională)

4Acces la instrumente de suport şi asistenţă pentru evaluar (editor specializat pentru construcţia testelor. Creare, editare şi ştergere teste

5Asigurarea unui mediu controlat pentru desfăşurarea activităţilor în sistem