Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal
Inapoi la solutii

Ymens CRM

Powered by Microsoft Dynamics CRM

 • Vizibilitate completă asupra clienților prin integrarea proceselor de vânzare, marketing și relații cu clienții
 • Integrare nativă cu Microsoft Outook, ce permite accesarea aplicaței direct din interfața de email
 • Costuri operaționale și de administrare reduse

Ymens CRM

Transformați relațiile cu clienții în parteneriate pe termen lung!

 

În activitățile de marketing și vânzări, 20% din acțiuni aduc 80% din rezultate. Dar cum să vă concentrați eforturile pe acele activități care vă aduc venituri și, în același timp, transformă clientul într-un partener de afaceri pe termen lung? Acum, aveți la îndemână noua soluție de management al relației cu clienții: Ymens CRM. Bazată pe Microsoft Dynamics CRM, această aplicație cloud vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a obține și menține o imagine clară asupra clienților dumneavoastră, de la primul contact până la achiziție și fidelizare. Cu ajutorul Ymens CRM veți gestiona integrat toate campaniile de  vânzare și marketing și veți accesa ușor rapoarte relevante de activitate, totul prin intermediul unei interfețe intuitive, integrate cu Microsoft Outlook.

Beneficii

 • Vizibilitate completă asupra clienților prin integrarea proceselor de vânzare, marketing și relații cu clienții
 • Utilizarea acestei soluții complete, bazată pe Microsoft Dynamics CRM, vă aduce o nouă experiență în interacțiunea cu clienții dumneavoastră.

  Integrarea modulelor de vânzări, marketing și servicii cu clienții oferă o imagine completă asupra datelor acestora, de la stadiul de prospect și până la cel de client fidel. Veți cunoaște mai bine istoricul clienților, preferințele și planurile de dezvoltare, astfel încât veți reuși cu ușurință să îi abordați pe fiecare în parte cu oferte personalizate pe specificul și nevoile sale de business. În loc să utilizați mai multe soluții pentru a obține trasabilitate asupra clienților, cu Ymens CRM beneficiați practic de o platformă completă de urmărire și măsurare a tuturor activităților din compania dumneavoastră.

 • Interfață facilă și integrare nativă cu Microsoft Outook
 • Ymens CRM este o soluție complexă dar deosebit de ușor de utilizat. Nu aveți nevoie de cunoștințe IT și nu veți irosi timp atunci când vreți să ajungeți la informația dorită. Utilizând Ymens CRM, veți naviga rapid și ușor printr-o interfață intuitivă și veți descoperi centralizate toate instrumentele de care aveți nevoie în activitatea de vânzări, marketing și servicii pentru clienți.

  În plus, soluția de management al clienților oferită de Ymens beneficiază de integrare nativă cu Microsoft Outlook. Utilizatorii vor putea vizualiza programul de întâlniri cu clienții direct din calendarul din email, vor putea transmite task-uri direct din CRM celorlalți colegi din echipă sau accesa cu ușurintă contactele din CRM direct prin Outlook. Soluția Ymens CRM încurajează lucrul colaborativ și rapiditatea în interacțiunea cu clienții, susținând astfel productivitatea în echipă.

 • Obiective de vânzări, mai ușor de depășit
 • Orice companie își dorește să-și atingă obiectivele de vânzări, să atragă mai mulți clienți și să îi fidelizeze pe termen lung. Utilizând Ymens CRM, agenții de vânzări vor obține mai multă claritate asupra obiectivelor inviduale, vor putea urmări istoricul clientului, utiliza informațiile deținute pentru oferte personalizate și propune programe de fidelizare cu impact ridicat.

  În calitate de manager, beneficiați de rapoarte detaliate de activitate, la orice moment. Puteți interveni în cazul clienților importanți, măsura performanțele individuale și ale departamentelor, raporta superiorilor rapid și eficient. Analizați acum cu ușurință stadiul vânzărilor față de target, impactul campaniilor sau evoluția clienților după criteriile dorite. Ymens CRM este o soluţie rapidă, flexibilă şi economică, garantând îmbunătăţiri considerabile ale proceselor de business și noi niveluri de rentabilitate.

 • Costuri operaționale și de administrare reduse
 • Ymens CRM este acea soluție de management al relației cu clienții care vă aduce venituri crescute și costuri reduse. Soluția automatizează procesele din cadrul companiei, reduce erorile umane și elimină activitățile repetitive și timpii morți în execuție. Mai mult, întrucât Ymens CRM este o soluție cloud livrată ca și serviciu în regim SaaS (Software as a Service), veți reduce costurile cu achiziția de hardware, licențe, up-date-uri de program și de mentenanță. În cazul Ymens CRM, veți achita un abonament lunar pentru exact numărul de utilizatori din compania dumneavoastră. Puteți să redimensionați numărul pe măsură ce afacerea dumneavoastră se extinde sau apar noi nevoi în companie.

 • Iar pentru că utilizaţi o soluţie cloud, aveţi:
 • - Costuri predictibile şi reduse prin plata unui abonament lunar;
  - Eficientizarea proceselor de vanzari si marketing şi creşterea randamentului;
  - Acces permanent la soluţia Ymens CRM de pe calculator, tabletă sau smartphone printr-o conexiune la internet, în orice moment, oriunde v-aţi afla;
  - Upgrade rapid şi gratuit;
  - Standarde înalte de securitate;

Funcționalități Soluție

StartStandardExpert
Disponibilitatea unui modul de personalizare și administrare a sistemului
Definire și configurare unități de lucru (ex.: sucursale, puncte de lucru etc.)
Administrare și creare de tablouri de bord, diagrame, fluxuri de lucru și dialoguri de sistem (ex.: chestionare clienți)
Automatizarea procesului de “customer care”,  prin acces la fluxurile predefinite pentru gestiunea activităților de servicii clienți
Automatizarea proceselui de vânzare prin accesarea funcționalităților și proceselor predefinite pentru departamentul de vânzări
Acces la liste segmentate de clienți și la campanii de marketing (creare, lansare, monitorizare, profitabilitate, evaluare campanii etc.)
Tablouri de bord personalizate per utilizator și vizualizări cu filtre predefinite
Creare, modificare și generare rapoarte
Introducere și vizualizare înregistrări de tip clienți, persoane de contact, cazuri și prospecți
Introducere și vizualizare date pentru entitățile nou create (bunuri, parteneri, furnizori etc.)
Gestionarea activităților întreprinse cu clienții, persoanele de contact, partenerii 
Capabilități de căutare avansată (după nume, după industrie, după produsele achiziționate etc.)
Utilizarea fluxurilor automate de lucru și a dialogurilor existente în sistem
utilizatori x 9€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 19€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 45€/lună
= 0€/lună
Pentru a vizualiza detaliile complete, vă rugăm să utilizați varianta desktop a site-ului www.ymens.com. Vă mulțumim.

Soluții corelate