Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal
Inapoi la solutii

SUITA DE COLABORARE

Soluţie completă pentru comunicarea și colaborarea în echipă

 • Acces permanent la email, calendar și documente
 • Conferințe online de oriunde
 • Performanță prin colaborare

Suita de Colaborare

O bună colaborare crește performanța în echipă!

 

Modul în care oamenii se interconectează evoluează continuu. Oferiți angajaților dumneavoastră acces la soluțiile de colaborare care să le ofere aceeași libertate de a comunica și partaja informația ca și în viața personală.  Suita de Colaborare răspunde acestei cerințe prin soluțiile sale componente: eMail – soluție pentru colaborarea prin email bazată pe Exchange 2013, Comunicator – soluție pentru comunicare video, audio și text având la bază Lync 2013 și Portal – soluție pentru colaborarea în echipă prin portalul intern tip SharePoint 2013. Utilizând suita de Colaborare propusă de Ymens, veți câștiga acces de pe orice dispozitiv cu acces la Internet la email-uri, mesagerie instant și video-conferință, cât și la portalul intern, locul unic de informare pentru toți membrii echipei.

Beneficii

 • Acces la email, calendar și documente de pe orice dispozitiv
 • De acum înainte, puteți lucra colaborativ pe documente și accesa email-urile, contactele și calendarul de pe orice dispozitiv cu acces la Internet. Email-ul de nivel business, calendarul și persoanele de contact vă sunt livrate pe PC, telefon și browser web. Totul este foarte simplu. Trimiteți și primiți mesaje, actualizați contacte, note sau intrări în calendar, iar acestea sunt sincronizate cu serverul astfel încât să le puteți accesa și de pe celelalte dispozitive cu care lucrați. Atunci când primiți pe email o solicitare de întâlnire, sincronizarea automată cu mobilul vă aduce siguranța că veți primi notificarea de eveniment de pe mobil și de pe calculator, orice ați folosi la momentul respectiv.

 • Reduceți costurile cu deplasările
 • Comunicator este soluția ideală pentru organizarea de conferințe online audio-video, dar și pentru mesageria instant (IM). Prin funcționalitățile aduse de Lync 2013, aveți la îndemână o soluție ușor de utilizat, care permite o trecere facilă de la comunicare text la cea audio și video HD. Nu mai este nevoie să vă deplasați pentru o întâlnire, puteți folosi cu încredere soluția Comunicator, partajând documente, și prezentări, într-o conversație 1:1 sau cu mai mulți participanți. Utilizatorii pot trimite invitații web pentru conferințe online (care se vor desfășura într-un browser bazat pe HTML5), inclusiv către persoane care nu au utilizator de Comunicator. Câștigați astfel viteză în comunicare, flexibilitate și reduceți semnificativ costurile tradiționale asociate deplasărilor pentru întâlnirile de business.

 • Stocarea relaxată a documentelor pentru lucrul în mod colaborativ
 • Soluția Portal vă oferă un spațiu unic de lucru pentru echipa dumneavoastră, susținând colaborarea pe documente. Fișierele (documente, poze, fișiere audio, video sau cu alte extensii admise de sistem) sunt organizate în librării și pot fi accesate de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv cu acces la Internet. Fiecare utilizator are la dispoziție 5GB pentru fișierele stocate în aplicația Portal și 25 GB pentru email-uri.

 • Simplu de utilizat, IT fără bătăi de cap
 • Suita de Colaborare vă oferă un singur sistem pentru email, video-conferință și portalul intern, simplificând astfel activitatea departamentului IT din companie. Reduceți cheltuielile cu administrarea serverelor și beneficiați la orice moment de soluții de comunicare moderne, adaptate propriilor cerințe de business.

 • Comunicați unificat, inteligent și în deplină siguranță
 • Email-uri, mesagerie instant, întâlniri online audio sau video – toate vă sunt accesibile prin Suita de Colaborare. Documentele, task-urile, calendarele și listele de contacte din soluția Portal se pot administra, la alegere, din soluția eMail, listele și site-urile din Portal sunt optimizate pentru accesul de pe dispozitive mobile, sistemul de notificări vă ajută să preîntâmpinați depășirea termenelor. Sistemul de sign-on unic la soluțiile din platforma Ymens vă asigură un acces facil și rapid la email-uri, contacte și documente. Prin toate aceste funcționalități, vă îndepliniți dezideratul unei comunicații unificate – în propriul dumneavoastră ritm, după propriile cerințe. Soluțiile sunt securizate împotriva spam-ului sau a atacurilor de tip “malware”.

 • Și, în plus, pentru că lucrați în cloud, aveți:
  • Costuri predictibile și reduse prin plata unui abonament lunar;
  • Eficientizarea proceselor interne și creșterea productivității;
  • Upgrade-ul la cea mai nouă versiune de soluție rapid și gratuit;
  • Standarde înalte de securitate;

Funcționalități Soluție

Suită de ComunicareSuită de Comunicare cu Extraopțiuni
Email
Găzduire email și capacitate mare de stocare (25 GB/utilizator și 25 MB dimensiune atașamente)
Utilizarea unui domeniu de business
Partajarea calendarelor și administrarea facilă a contactelor
Comunicare de de pe orice dispozitiv cu acces la internet
Comunicator
Comunicare text si audio-video 1:1 (mesagerie instant, apeluri, conferințe audio și video, partajare informații)
Comunicare text cu mai mulți utilizatori (mesagerie instant, transfer de fișiere, status prezență)
Integrare cu soluția eMail prin indicarea prezenței online, transmiterea de email-uri și arhivarea conversațiilor
Mesagerie instant și conectivitate cu Skype
Extraopțiune: comunicare audio și video, conferințe web  cu mai mulți utilizatori
Extraopțiune: partajare de informații (desktop, aplicații, “white-board”) în timpul conferințelor online cu mai mulți utilizatori
Portal
Site intern al companiei și functionalități de colaborare (liste cu informații, site intern, task-uri etc.)
Acces  de pe orice dispozitiv la librăriile de documente
Integrarea cu soluțiile eMail și Comunicator
Extraopțiune: funcționalități avansate de colaborare (casuțe poștale în site-urile din Portal, crearea site-urilor de comunități interne și interacțiune specifică rețelelor sociale: share, like, @mention, etc)
Extraopțiune: sincronizarea documentelor din Portal cu cele locale, de pe calculatorul utilizatorului
Extraopțiune: Aplicația Managementul Cererilor de Concedii
utilizatori x 4.95€/lună
= 0€/lună
utilizatori x 8.1€/lună
= 0€/lună
Pentru a vizualiza detaliile complete, vă rugăm să utilizați varianta desktop a site-ului www.ymens.com. Vă mulțumim.

Soluții corelate

 • Soluţie pentru comunicarea prin email
 • Soluţie interactivă de conectare la mediul legislativ
 • Soluţie de tip portal intern
 • Suită Office și Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online și Microsoft Lync Online