Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Training

Training

Dezvoltate în spiritul eficienţei, soluţiile Ymens sunt uşor de folosit de către orice membru al echipei dumneavoastră, indiferent de nivelul său de pregătire tehnică. În plus, fiecare soluţie vine însoţită de un manual de utilizare, care ghidează angajaţii printre funcţionalităţile soluţiei.


​Cu toate acestea, din experienţă, ştim că oamenii învaţă mai repede şi mai bine cum să utilizeze o soluţie atunci când le arată un specialist care cunoaşte soluţia pe dinafară. De aceea, va punem la dispoziţie sesiuni de training specializat, chiar la sediul dumneavoastră.

În timpul cursurilor, traineri experţi în soluţiile din platforma Ymens vor transfera echipei dumneavoastră toate cunoştinţele de care dispun: de la rolul fiecărei funcţionalităţi la modul de operare propriu-zis al soluţiei.​

Trainingul la sediul dumneavoastră este o metodă de a transmite echipei pe care o conduceţi cunoştinţele necesare pentru utilizarea soluţiilor Ymens, faţă în faţă. Pentru ca toţi participanţii la curs să se familiarizeze pe deplin cu soluţia, am alocat un număr optim de ore pentru o sesiune de training şi am determinat un număr optim de cursanţi.

Tabelul de mai jos vă oferă mai multe detalii în acest sens:

Pentru a vizualiza detaliile complete, vă rugăm să utilizați varianta desktop a site-ului www.ymens.com. Vă mulțumim.

Soluţiile cloud Ymens Număr optim de ore pentru o sesiune de training pe o soluţie Număr optim de participanţi la o sesiune de curs
Ymens ECM, Planificator, Videoconf, Corespondent, Jurist, Facturator 2 6-15
Ymens CRM, Intranet, Recrutor, Facturator Plus 4 6-15
Integrator, eMagazin 2 sesiuni* a câte 6 ore pe parcursul a două zile lucrătoare consecutive 6-15

*cele două sesiuni de training sunt necesare pentru a acoperi toate modulele soluţiilor Integrator şi eMagazin

Acest tabel are rol orientativ. Desigur, echipa noastră de traineri este flexibilă dacă simţiţi nevoia să creşteţi numărul de ore alocat unei sesiuni de training sau a numărului de participanţi la un curs.

Angajaţii dumneavoastră vor primi de la traineri toate cunoştinţele practice care pot fi imediat aplicate în utilizarea zilnică a soluţiilor Ymens. Astfel că, în doar câteva zile de la desfăşurarea trainingului, toată echipa va lucra cu pricepere şi plăcere cu soluţiile cloud care le eficientizează munca.

Sunteţi client nou? Vă doriţi ca echipa dumneavoastră să utilizeze rapid şi uşor soluţiile Ymens? Suntem pregătiţi pentru a vă ajuta cu sesiuni de training la un preţ preferenţial dacă vă aflaţi în primele 3 luni de contract. Pentru a afla mai multe informaţii despre sesiunile de training şi costurile acestora puteţi apela la echipa de suport Ymens, la telefon 031.9201 sau prin intermediul adresei de email vanzari@ymens.com.