Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Termeni și condiții folosire site

Termeni și condiții folosire site

VIZITAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CA UTILIZATORII AU CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE DE MAI JOS.

Site-ul www.ymens.ro/www.ymens.com, denumit in continuare „Site” (cu excepția site-urilor apartinând terților catre care se face trimitere), este controlat de S.C. TeamNet International S.A., societate înregistratã în Registrul Comertului sub nr. J29/461/2001, avand Cod Fiscal RO 13904073, cu sediul în Ploiesti, Str. Mihai Bravu nr. 10, Judetul Prahova, capital social subscris si varsat in cuantum de 300.000 lei (denumita in continuare „TeamNet”).

SCOPUL SITE-ULUI
Site-ul își propune să ofere utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la serviciile și produsele oferite de SC YMENS TEAMNET SRL, cu sediul in Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319 G, et. 8, birou Sedinte 6, sector 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/5074/2012, cod fiscal RO 30150140, capital social in cuantum de 1.000 lei (denumita in continuare „YMENS”) cu privire la modalitatea de contractare a acestora precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor privind utilizarea produselor și serviciilor YMENS.

Site-ul este menit să participe la îmbunătățirea relației dintre YMENS și clienții săi în sensul de a usura comunicarea dintre YMENS și clienți ceea ce conduce la îmbunătățirea comercializării produselor și serviciilor YMENS. YMENS depune toate diligențele pentru a oferi informații actuale privind serviciile și produsele sale și pentru a actualiza conținutul Site-ului. Cu toate acestea, YMENS nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe Site în orice moment. De asemenea, YMENS nu garantează că Site-ul nu va conține anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. YMENS însă nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul Site-ului.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI               
Utilizatorul este de acord, accepta si garanteaza ca va folosi acest Site si serviciile in concordanta cu acesti termeni si conditii si intr-o maniera corespunzatoare si legala si numai in scopuri legale, si spre exemplu si nu ca o limitare, utilizatorul nu va:

• Folosi acest site pentru a dauna minorilor in nici un fel

• Primi, accesa sau transmite niciun continut care incalca legea drepturilor de autor si de proprietate intelectuala, incalca confidentialitatea, este pornografic, obscen, rasist, amenintator, ofensiv, defaimator sau altfel ilegal

• Transmite un continut electronic, inclusiv virusi, care vor cauza, sau este probabil ca vor cauza detrimente sau vor pagubi, in orice fel sistemul de calculator al YMENS si/sau al altor utilizatori

• Nu va face cereri de trafic excesive, nu va furniza sau trimite mai departe serii de scrisori, corespondenta aruncata sau nesolicitata sau reclama neautorizata (spam) de orice fel, rezumate, concursuri, scheme piramidale sau sa se angajeze prin orice alt comportament intentionat sa inhibe ceilalti utilizatori de a utiliza acest site, sau orice alt site internet, sau care este altfel posibil sa pagubeasca sau sa distruga reputatia YMENS sau reputatia unei terte parti.

• Divulga propria identitate sau pe cea a unei terte parti sau informatii sensibile in conversatii si mesaje afisate.

Prin folosirea acestui Site, utilizatorul este de acord sa compenseze, apere si sa nu faca raspunzator YMENS pentru si impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din incalcarea lui a prezentilor termeni si conditii.

LIMITAREA RASPUNDERII
Utilizatorul accepta ca folosirea Site-ului se face in totalitate pe propriul ei/lui risc si ca toate serviciile YMENS, continutul si paginile de internet sunt furnizate “asa cum sunt”, cu nici o promisiune sau garantie de nici un fel, fie expres fie implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la:

• orice garantie de neintrerupere a serviciilor de la www.ymens.ro/www.ymens.com,

• disponibilitate, siguranta, integritate sau acuratete a informatiilor, serviciilor sale si continutului,

• titlu, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop.

Aceasta renuntare la obligatii se aplica oricaror pagube cauzate de catre orice esec de performanta, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectare, intarziere in operare sau transmisie, virusare a calculatorului, cadere a liniei de comunicare, etc. Desi YMENS va face eforturile necesare pentru a asigura siguranta continutului, utilizatorul ia la cunostinta faptul ca YMENS nu poate exercita controlul asupra securitatii continutului care trece prin Site sau prin servicii si YMENS exclude orice obligatie de orice fel pentru transmiterea sau primirea de continuturi de incalcare de orice natura. YMENS nu este raspunzatoare pentru nici o defaimare, ofensiva sau conduita ilegala a altor utilizatori sau terte parti si al caror risc revine in totalitate utilizatorului. YMENS nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, consecinte sau pagube speciale care apar din folosirea Site-ului sau posibilitatea de folosire a Site-ului. YMENS nu este responsabila in nici un fel pentru actiunile utilizatorilor sau tertelor parti si nu va fi raspunzatoare pentru nici un continut transmis, incarcat, descarcat, afisat sau creat de catre alti utilizatori sau terte parti.

Utilizatorul accepta sa compenseze in totalitate si sa nu considere YMENS responsabil pentru si impotriva oricarei plangeri facuta de catre o terta persoana rezultand din folosirea serviciilor de telecomunicatie sau retelei de telecomunicatie si a internetului si a acestui Site de catre Utilizator si referitor la toate pierderile (fir directe, indirecte, ca o consecinta sau altfel), costuri, actiuni, proceduri, plangeri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile), sau obligatii, suferite sau asumate direct de catre YMENS ca o consecinta a incalcarii sau neobservarii de catre Utilizator a acestor termeni si conditii.

Utilizatorul este obligat sa suporte toate cheltuielile si orice cheltuieli aditionale in legatura cu folosirea serviciilor de telecomunicatie YMENS inclusiv acelea care pot fi percepute de catre furnizorul de telefonie si/sau internet al utilizatorului.

YMENS poate modifica prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila. Astfel de schimbari vor fi anuntate prin afisarea pe Site. Se considera aceste schimbari ca acceptate in cazul in care utilizatorii continua sa utilizeze Site-ul dupa data afisarii modificarilor.

Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, YMENS nefiind răspunzător și neasumandu-și nicio obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în Site este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului și nu implică sprijinirea de către YMENS a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA 
„YMENS” este o marca apartinand YMENS. Utilizarea in scopuri comerciale a marcii „YMENS” este strict interzisa utilizatorilor Site-ului. In mod special, este interzisa comercializarea marcii „YMENS”, totala sau partiala, precum si copierea, modificarea, reproducerea, retransmiterea sau distribuirea acesteia prin orice mijloace, de catre utilizatori.

De asemenea, utilizatorii iau cunostinta de faptul ca toate drepturile, titlurile si interesele asupra continutului Site-ului, indiferent de forma lor, inclusiv toate drepturile de autor, marcile înregistrate, secretele comerciale si alte drepturi de proprietate intelectuala asociate cu acestea, sunt si vor ramane proprietatea YMENS si/sau TeamNet si/sau a licentiatorilor acestora.

DATE CU CARACTER PERSONAL
Prin intermediul Site-ului utilizatorii pot furniza YMENS informații referitoare în special la date personale (precum nume, adresă, adresă de e-mail, numere de telefon), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile YMENS, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Orice persoană care accesează Site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul formularelor de comandă de pe acest Site (ex: "Comandă", "Contact", "Solicită întâlnire", "Suport Vânzări", "Suport Tehnic") își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre YMENS si/sau TeamNet in urmatoarele scopuri:

a) marketing (inclusiv marketingul direct) constând în efectuarea de comunicări comerciale și comercializarea produselor și serviciilor YMENS precum și a produselor și serviciilor partenerilor YMENS prin orice mijloc de comunicare, mai puțin apelarea automată care nu necesită intervenția unui operator uman (scrisori, broșuri, alte materiale tipărite);

b) în scopul furnizării serviciilor sau produselor YMENS prezentate pe Site, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor utilizatorului, facturarea, recuperarea debitelor, soluționarea cererilor și a reclamațiilor, prevenirea/depistarea fraudelor;

c) stocarea și procesarea acelor informații care ajută YMENS să îmbunătățească produsele și serviciile oferite de YMENS precum și relația cu clienții săi;

d) alte activități întreprinse de YMENS și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea utilizatorului.

YMENS are dreptul de a dezvălui informația unor terțe persoane desemnate/împuternicite de YMENS să vândă pentru și/sau în numele YMENS serviciile și produsele YMENS precum și persoanelor implicate în procesele menționate la literele a-d de mai sus precum și altor persoane, în condițiile legii.

Accesarea Site-ului în continuare și trimiterea formularelor echivalează cu acceptul utilizatorilor asupra procesării datelor cu caracter personal în scopurile mai sus prezentate. În cazul în care utilizatorul nu dorește ca YMENS să proceseze datele cu caracter personal într-unul sau anumite scopuri dintre cele menționate mai sus, utilizatorul va trimite o scrisoare către YMENS la adresa: SC YMENS TEAMNET SRL – Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319 G, et. 8, sector 6 precizând scopurile pentru care nu dorește prelucrarea datelor cu caracter personal. Utilizatorii care furnizează YMENS date cu caracter personal prin intermediul accesării Site-ului au toate drepturile și obligațiile prevăzute în Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de acces și intervenție la acestea, de opoziție cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum și de a se adresa justiției.

COOKIES
Site-ul www.ymens.ro foloseste cookies proprii pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

Un fisier cookie este un mic grup de date, care adesea include un identificator unic anonim, care este trimis catre browserul calculatorului dumneavoastra de pe un site internet si stocat pe hardul calculatorului dumneavoastra. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.
Cookies in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal Utilizatorii.

Un fisier cookie joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care Utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

• Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se
exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte
detalii etc)

• Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt
utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai
accesibile pentru utilizatori.

• Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site
pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;

• Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Cookies NU sunt virusi! Acestea folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
 

Site-ul Ymens foloseste o categorie de cookies:

Cookies de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookies al browserului
web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau
inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe
retele de socializare).

YMENS foloseste fisierele cookie pentru urmatoarele scopuri: sa furnizeze utilizatorului continutul obisnuit, sa tina evidenta preferintelor utilizatorilor in asa fel incat sa estimeze paginile populare si folositoare, din motive statistice si de marketing. Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie, dar intr-un asemenea caz utilizatorul s-ar putea sa nu mai aiba acces la anumite pagini sau servicii.

LEGEA APLICABILA
Acest site internet (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista legaturi) este controlat de catre YMENS. Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acesti termeni si orice disputa legata de ei sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a intantelor competente din Bucuresti, Romania. Acest Site poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. YMENS nu ofera nicio asigurare ca continutul acestui Site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest Site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

DATE DE CONTACT
S.C. YMENS TeamNet S.R.L.
Tudor Vladimirescu, nr.22, Green Gate, et. 7, sector 5, Bucuresti,
COD FISCAL: RO30150140.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site internet si sa-l parasiti imediat.