Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Filozofie de Afaceri

Filozofie de Afaceri

De la lansarea companiei în 2012, Ymens este un pionier al industriei de cloud, investind continuu în educarea pieței cu privire la avantajele acestei tehnologii și rezultatele pe care le poate aduce în mediul de afaceri.

Viziune și misiune


Strategia Ymens pentru 2014 are la bază necesitățile tot mai complexe ale organizațiilor românești, în căutare de pachete integrate de soluții și servicii și personalizate pe nevoi specifice. 

Pe piața din România, Ymens reprezintă un model de business inovativ, reprezentând singura companie locală care oferă o platformă cloud integrată de soluții și servicii de business dedicate organizațiilor românești. Pentru a fructifica potențialul pe care cloud-ul îl aduce în piață, Ymens își propune să devină broker-ul de cloud preferat la nivel regional al companii și instituțiilor publice locale. Pentru a-și atinge acest deziderat, Ymens investește continuu în dezvoltarea unei platforme complete de soluții cloud și servicii, agregând, integrând și personalizând acele elemente standard ale cloud-ului esențiale pentru livrarea de eficiență, flexibilitate și scalabilitate oricărei tipologii de client.

Cloudsourcing


Prin cloudsourcing, Ymens aduce la îndemâna companiilor românești posibilitatea să opteze pentru o soluție cloud integrată din aplicații și servicii care răspund particularitățiilor proprii fiecărei afaceri. Soluțiile de business de tip cloud sunt combinate în cadrul strategiei de cloudsourcing cu o gamă variată de servicii: outsourcing IT, BPO (Business Process Outsourcing), AMS (Application Management Services) sau servicii de securitate IT. Pe modelul impus de tehnologia cloud, clientul va beneficia de soluții și servicii în baza unui abonament lunar aferent utilizatorilor săi și de aceleași standarde în materie de SLA, securitate sau suport.

Platformă


Ymens pune la dispoziția clienților săi o platformă cloud versatilă dedicată mediilor de lucru bazate pe eficiență. Soluțiile din platformă permit angajaților să se concentreze pe ceea ce este cu adevărat important: crearea de produse și servicii pentru clienți. Cu 14 aplicații cloud în platformă și o gamă variată de servicii, Ymens aduce pe piață trei game diferite de soluții: suita de soluții CRM pentru managementul eficient al relațiilor cu clienții, suita de soluții ERP, dedicată planificării și optimizării resurselor și proceselor din companie și suita de productivitate, cu impact direct în creșterea rezultatelor din zona de colaborare și comunicare dintr-o organizație. Sub umbrela cloudsourcing-ului, Ymens completează aceste soluții cloud cu o suită complexă de servicii necesare în zona de consultanță, implementare, operare și mentenanță.