Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Companie

Resurse de business

Workshop Ymens CRM
Ymens organizează, în data de 23.10.2014, un workshop interactiv dedicat soluţiei Ymens CRM, soluţie de eficientizare a managementului relaţiilor cu clienţii. Aceasta are la bază...
Cum pot fi organizate mai bine documentele într-o companie
Unde-am pus factura aceea?” sau “Lipsesc două foi din dosarul clientului” pot fi două replici întâlnite frecvent într-o companie. Pentru angajaţii unui IMM cu c...
De câte hârtii ai nevoie pentru a face un bilanţ contabil?
Doar cine n-a avut firmă nu ştie câte dosare se strâng atunci când contabilul trebuie să se apuce de făcut bilanţurile. Doar numărul facturilor emise către clienţi este suficient...
Credem cu adevărat că Ymens este cea mai dinamică şi curajoasă companie de cloud din România care activează pe piaţa soluţiilor IT de tip SaaS adresate IMM-urilor.
Platforma Ymens este alcătuită dintr-o suită de soluţii cloud cu beneficii multiple şi sporite faţă de aplicaţiile software tradiţionale din piaţă. Pentru că nu necesită instalare, soluţiile Ymens sunt accesibile de pe orice dispozitiv fix sau mobil, doar printr-o simplă conexiune la Internet şi un browser web.
Prin succesul lor în business, clienţii noştri confirmă valoarea adusă de Ymens companiilor în care activează. Cu peste 10 000 de utilizatori de soluții în platforma Ymens, compania de cloud Ymens îndeplineşte dorinţa de a depăşi pragul competitivităţii prin soluţii de cloud perfect adaptate companiilor mici şi mijlocii din România.
Ca în orice competiţie, şi în afaceri performanţa individuală nu e de ajuns pentru a ieşi învingător. Garanţia succesului stă în capacitatea de a colabora cu parteneri performanţi şi de a construi relaţii de încredere.
Acum, ştiţi ce este tehnologia cloud. În ce constă şi cum funcţionează. Ştiţi care sunt beneficiile ei, de la reducerea de costuri, la flexibilitate, integrare, mobilitate şi eficienţă. Va intrebaţi, probabil, cum poate fi folosită în fluxul de lucru obişnuit. Soluţiile Ymens se pliază pe necesităţi şi cresc eficienţa. Puteţi afla în ce mod le puteţi folosi în compania dumneavoastră citind resursele pe care vi le-am pregătit.
Credem că soluţiile Ymens sunt cele mai bune pe care o companie le poate folosi. De aceea, anunţăm de fiecare dată când introducem noi soluţii, oferte, planuri tarifare sau promoţii. Credem că, pentru orice IMM, atunci când apare un răspuns la nevoile sale, este o ştire.
Ymens este compania de cloud din România, un pionier în zona de SaaS (Software as a Service) pentru mediul de afaceri românesc. Am luat fiinţă şi am evoluat odată cu creşterea pieţei de servicii cloud, fiind printre puţinele companii dedicate perfectării noii tehnologii. Cum am reuşit? Împreună cu membrii echipei noastre!