Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Consultanță

Consultanță

Consultanţă pentru alegerea soluţiilor potrivite


Nu ştiţi care dintre soluţiile cloud din platforma Ymens se potrivesc afacerii pe care o conduceţi? Pentru a maximiza impactul soluţiilor cloud asupra afacerii dumneavoastră, un consultant de vânzări Ymens vă vine în ajutor. Acesta analizează procesele interne din compania dumneavoastră şi identifica nevoile care pot fi satisfăcute prin soluţiile Ymens, urmând ca apoi să vi le recomande pe cele care pot creşte performanţa afacerii. Ymens vă oferă acest tip de consultanţă gratuit.

 

Consultanţă pentru personalizarea soluţiilor


​Pentru a răspunde cât mai bine cerinţelor specifice ale afacerii dumneavoastră vă oferim consultanţă specializată pentru personalizarea soluţiilor din platforma cloud Ymens. Unul dintre analiştii noştri de afaceri va identifica nevoile dumneavoastră specifice şi în funcţie de recomandările acestuia, soluţia va fi adaptată să răspundă perfect particularităţilor afacerii pe care o conduceţi.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la costurile implicate de acest tip de consultanţă, puteţi apela la echipa de suport Ymens, la telefon 031.9201 sau prin intermediul adresei de email vanzari@ymens.com.