Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Companie

Companie

Ymens este primul broker de cloud din România care oferă soluții de cloudsourcing dedicate organizațiilor private și publice, prin care acestea pot accesa un mediu de lucru modern, 100% dedicat creșterii productivității și atingerii celor mai bune rezultate. Soluțiile de cloudsourcing permit companiilor să utilizeze aplicații de business în cloud și să beneficieze, în același timp, de o suită completă de servicii de consultanță suport, administrare și mentenanță, alături de BPO (business process outsourcing), AMS (application management services) sau outsourcing și securitate IT.

În calitate de companie membră a grupului Teamnet – lider în integrarea de soluții IT&C din România – Ymens oferă din 2012 prima platformă de soluții de business disponibile în regim SaaS (Software ca Serviciu) organizațiilor private și publice din România. Răspunzând unor nevoi variate, de la controlul veniturilor sau al cheltuielilor, managementul relațiilor cu clienții sau al resurselor umane, administrarea eficientă a documentelor, a parcului auto și a proceselor interne, soluțiile găzduite în platforma Ymens beneficiază de o interfață intuitivă, ceea ce le face ușor de utilizat de către orice organizație, de la cele mici până la cele mari, indiferent de domeniul de activitate.

În 2014, adaptându-se la cerințele din piață, compania abordează o nouă strategie, de cloudsourcing, prin care completează oferta de aplicații cloud cu o gamă variată de servicii, de la consultanță, implementare și suport și până la business process outsourcing (BPO), externalizare IT, application management services (AMS) sau securitate IT. Mai multe detalii despre serviciile oferite.

Clienții Ymens au găsit în soluțiile din platformă răspunsul la nevoi specifice precum îmbunătățirea colaborării, creșterea eficienței sau managementul și controlul proceselor interne, un raport calitate – preț avantajos (având în vedere accesarea soluțiilor în baza unui abonament lunar) și posibilitatea de a opera cu aplicații software adaptate legislației românești. Cu o echipă de 50 de specialiști și acces la profesioniștii din cadrul întregului grup Teamnet, Ymens susține orice business românesc în a deveni o adevărată poveste de succes.