Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Clienţi

Clienţi

Prin succesul lor în business, clienţii noştri confirmă valoarea adusă de Ymens companiilor în care activează. Cu peste 10 000 de utilizatori de soluții în platforma Ymens, compania de cloud Ymens îndeplineşte dorinţa de a depăşi pragul competitivităţii prin soluţii de cloud perfect adaptate companiilor mici şi mijlocii din România.


ACVA Europe Engineering

Suntem extrem de multumiţi de colaborarea cu echipa Ymens. Aplicaţiile alese şi-au dovedit utilitatea, fiind foarte bine sistematizate şi extrem de accesibile atât din punctul de vedere al costului, cât mai ales din cel al flexibilităţii şi uşurinţei în utilizare. Intenţionăm ca, odată cu avansarea proiectelor, să extindem aria soluţiilor.

Simona Carvaci, Office Manager, ACVA Europe Engineering, sucursala România.
Soluţii Ymens utilizate: Index, Intranet, Corespondent, Videoconf

indexintranetcorespondentvideoconf


Coseli

În domeniul meu, discuţiile purtate cu clienţii sunt un factor vital pentru afacere. Fiindcă lucrăm cu foarte mulţi, obişnuiam să notez totul pe agende, însă era imposibil să nu se piardă informaţie, să rezulte dezorganizată sau să dureze foarte mult timp să o găsesc ulterior.

Cu Comerciant am fiecare discuţie salvată şi o găsesc uşor – dintr-un singur click. Ştiu mereu în ce stadiu al negocierilor se află echipa mea cu fiecare client în parte, iar rapoartele periodice ne ajută să ne cunoaştem deficienţele, astfel încât să ne perfecţionăm. În plus, fiecare membru al echipei de vânzări are acces la baza de date de clienţi şi asta ne ajută să evităm intersectările şi ne permite să lucrăm în echipă. Iar despre mobilitate, numai cuvinte de laudă: am acces la informaţii oriunde m-aş afla - la birou, în maşină, la o cafea, acasă – în siguranţă.

Echipa mea şi-a schimbat modul de lucru, suntem mai organizaţi şi mai flexibili, şi asta mulţumită soluţiei Comerciant. Mulţumim Ymens!

Ionuţ Pontiga, Director naţional de vânzări, Coseli.
Soluţii Ymens utilizate: Index, Intranet, Comerciant, Facturator, Planficator

indexintranetcomerciantfacturatorplanificator


Industrial Expert

Recomandăm platforma Ymens în primul rând pentru securitatea datelor dar, în special, pentru accesibilitatea lor de oriunde din lume. În plus, e suficient să lucrezi o singură dată pe platforma Ymens pentru a descoperi că simplitatea lucrului cu informaţia organizată este incomparabilă modelului tradiţional pe calculatoare desktop, cu foldere greoaie şi încurcate.

În prezent, folosim platforma Ymens în toate procesele companiei, de la ofertarea clienţilor, la facturare şi până la comunicările în interiorul organizaţiei. Şi spunem cu hotărâre ca soluţiile oferite sunt o necesitate absolută.

Industrial Expert
Soluţii Ymens utilizate: Index, Intranet, Comerciant, Facturator, Planificator

indexintranetcomerciantfacturatorplanificator


Asociaţia Română de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă

Soluţiile Ymens reprezintă o unealtă de management cu totul extraordinară şi un salt uriaş pentru activitatea organizaţiei. Prin soluţiile de project management şi cele de comunicare oferite, şansele proiectelor noastre sunt maxime. În plus, cele şapte soluţii Ymens şi-au dovedit eficienţa financiară încă din primul minut al implementării lor, prin economisirea a mii de euro pe care, în mod normal, i-am fi plătit pentru achiziţionarea de laptopuri şi licenţe individuale scumpe.

Nicolae Stavre, preşedinte Asociaţia Română de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă (ARISU), primul ONG de succes din România care foloseşte soluţiile Ymens.
Soluţii Ymens utilizate: Index, Intranet, Facturator, Planificator, Legis, Management Flotă Auto, Videoconf.

indexintranetfacturatorplanificatorvideoconf      


Complete Training

Din prima zi a colaborării noastre, echipa Ymens mi-a inspirat extrem de multă încredere: au înţeles cu precizie necesităţile noastre, au avut oricând un răspuns la întrebările pe care le aveam şi ne-au oferit mereu sprijin în situaţiile cu care ne-am confruntat.

În privinţa soluţiilor, pot să afirm că sunt bogate în funcţionalităţi şi îndeplinesc toate sarcinile de care avem nevoie, iar mobilitatea lor face ca accesibilitatea informaţiilor să decurgă rapid, la flux continuu, fără nicio întrerupere, oricând şi oriunde ne-am afla. Recomand cu toată încrederea platforma şi oamenii din echipaYmens.

Adela Marin, General Manager, Complete Training.
Soluţii Ymens utilizate: Index, Intranet, Comerciant, Facturator, Recrutor.

indexintranetcomerciantfacturatorrecrutor