Request callback
X
Pentru o experiență completă, vă rugăm să utilizați varianta landscape a site-ului.
Mergi la conţinutul principal

Cariere

Cariere
Cloud is no limit

Ia startul în cursa pentru o carieră de succes. Alătură-te echipei Ymens.

Pentru că noi, la Ymens, credem în puterea echipei, ne concentrăm atenția în primul rând pe oameni. Tu iei deciziile legate de cariera ta iar noi te ajutăm să evoluezi profesional, într-un domeniu dinamic și în cadrul unei echipe entuziaste.

Chiar dacă ești la început de drum sau deja un profesionist în domeniul tău, îți oferim numeroase oportunități de dezvoltare, beneficii și o cultură organizațională bazată pe performanță, diversitate și inovație.

Despre echipa Ymens

Talent. Expertiză. Pasiune. Inovație. Sunt cuvintele care definesc echipa Ymens. Echipa noastră reunește cei mai buni experți din domeniu, motivați și determinați să contribuie atât la succesul Ymens, cât și la succesul clienților noștri.

VALUES

De ce să te alături echipei Ymens?

  • Vei fi parte dintr-o echipă plină de viață, tânără, unită.
  • Te vei putea dezvolta permanent, vei învăța lucruri noi.
  • Îți vei putea transforma pasiunea pentru IT în acțiuni concrete, cu rezultate de care să fii mândru.
 

Poziţii disponibile

Caută, între joburile disponibile, pe cel care ți se potrivește și aplică, pe adresa de email, menționând titlul poziției vizate.

 

Cum aplici?

Trimite un CV și o scrisoare de intenție în care să menționezi de ce ți-ai dori să te alături echipei Ymens, pe jobs [@] ymens.com. Indică titlul poziţiei pentru care aplici.

Programe de internship

În fiecare an, suntem în căutare de studenți și masteranzi pasionați de domeniul în care activăm. Fie că ești olimpic, recomandat de rezultatele academice foarte bune sau foarte dornic să îți începi activitatea în IT, ești binevenit în echipa Ymens. Te asigurăm că, după cele trei luni de internship petrecute alături de noi, vei dobândi cunoștințe valoroase despre cloud și IT, dar și despre ce înseamnă să lucrezi într-o industrie condusă de energie și inovație.

 

Nu ai găsit ce căutai dar iți place ideea de a lucra in compania de cloud?

Înregistrează-ţi CV-ul în baza noastră de date, trimiţându-l prin email la jobs [@] ymens.com, împreună cu o scurtă scrisoare de intenţie.